Cicle Gaudí: Espanya en dues trinxeres

El dia 20 d’abril a les 21:00h es projectarà la pel·lícula “Espanya en dues trinxeres: La guerra civil en colors” a  l’Auditori Sant Josep de Moià.

Sipnosi de la pel·lícula:

La Guerra Civil és un dels esdeveniments històrics claus a la història d’Espanya, una tragèdia que va marcar el país d’una manera definitiva. Després de 80 anys del cop d’estat que va portar a Espanya a una cruel guerra entre els seus ciutadans, han estat moltes les narracions, pel.lícules, series i documentals que han radiografiat aquest esdeveniment i les seves conseqüències.

“ESPANYA EN DUES TRINXERES, LA GUERRA CIVIL EN COLOR”, és un llargmetratge documental que explica aquest succés des de la distància històrica i amb una nova mirada que permet fer-ho com mai fins ara s’havia fet: en color. Suposa una experiència audiovisual pionera al nostre país que aporta una nova visió a tots els esdeveniments succeïts durant la Guerra Civil gràcies a un relat neutre, a l’espectacularitat del color, a un nou so realista i convincent, a un grafisme didàctic i a una banda sonora plena d’emoció.

Tots aquests elements donen com a resultat un llargmetratge documental que fa que els espectadors s’endinsin i entenguin un dels passatges històrics més tristos de la història contemporània d’Espanya.

 Direcció: Francesc Escribano i Luis Carrizo

 Guió: Manel Lucas

 Música: Israel Marco

 Estrena: 28 d’ octubre de 2016

 Durada: 95 min.

 Gènere: Documental

cartell

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris