5 de març: sortida “Del mar a l’estany, el Geoparc al Moianès”

En el marc del Cicle de Sortides del geoparc 2018, el proper dilluns 5 de març de 2018 els agents turístics del geoparc visitaran les Coves del Toll.

Sortida “Del mar a l’estany, el Geoparc al Moianès”: 5 de març de 08:45 hores a 14:00 hores

Aquesta ruta recorre alguns dels elements geològics més singulars que hi ha al Geoparc, com són les Coves del Toll de Moià i l’Estany. És una ruta que permet visitar els records del mar, llacs i estany que s’han succeït allà al llarg dels últims milions d’anys. Les rutes i visites guiades proporcionen una oferta turística que es complementa amb l’important patrimoni històric i arquitectònic d’aquestes poblacions.

Programa:

8.45h Sortida del Consell Comarcal del Bages. Parada bus pl. Valldaura, 4 |Manresa

9.00h Sortida des del pàrquing del pavelló del Nou Congost |Manresa

9.50h Parc Prehistòric de les Coves del Toll |Moià

11.05h Aflorament lacustre de Montví |Moià

11.45h Esmorzar. El Rebost del Serrat |L’Estany

12.15h Visita guiada al Centre de visitants de l’Estany |L’Estany

Descarrega’t el programa detallat: PROGRAMA – Geoparc al Moianès

Cal confirmar la vostra assistència a la sortida mitjançant aquest formulari online: Formulari inscripció

 

EL CICLE DE SORTIDES PEL GEOPARC 2018

Son sortides adreçades principalment a agents turístics i professionals que vulguin conèixer més a fons el territori i les propostes i recursos que ofereix. Les sortides combinaran la visita a diferents punt d’interès històric, arquitectònic, cultural, natural o a productors i elaboradors artesanals, amb el relat de la història geològica. Permetran visualitzar el gran potencial del turisme en el marc dels Geoparcs Mundials de la UNESCO.

Un Geoparc és un territori amb una geologia excepcional, amb elements de rellevància mundial. Aquesta geologia ha condicionat la història, la cultura i la identitat del territori al llarg del temps. Promou el desenvolupament sostenible, amb el turisme com una de les eines principals.

La designació de Geoparc Mundial UNESCO és una oportunitat excel·lent per impulsar de manera definitiva aquest filosofia en el nostre territori. No cal dir que el segell UNESCO, d’enorme prestigi i projecció internacional en el món, avala aquesta aposta i ens ofereix el repte d’aprofitar-ho per projectar aquells valors que compartiu amb el projecte sota la marca UNESCO.

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris