Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible Moià – Procés Participatiu 25 de novembre 2017

L’Ajuntament de Moià està promovent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, els treballs d’elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de la població.

El PMUS és un document que permet la planificació de la mobilitat urbana, partint d’una anàlisi de la situació actual, per establir posteriorment els principis, objectius i línies d’actuació que permetin millorar la mobilitat a llarg termini.

Aquí us podeu descarregar el projecte de Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Moià:

 

Des de l’Ajuntament de Moià s’inicia un procés participatiu, que té com a objectiu principal   la implicació i la corresponsabilització de tots els agents (polítics, tècnics i ciutadans organitzats i no organitzats) en la construcció compartida d’allò públic. Amb aquest procés participatiu es vol donar a conèixer la situació actual de la mobilitat en el municipi, i posar a debat les propostes d’actuació elaborades per l’equip redactor del pla.

 

La sessió de debat de les mesures del PMUS es celebrarà el proper dissabte 25 de novembre de 2017 a les 10.00 hores a Can Carner (Consell Comarcal del Moianès).

Per confirmar assistència al procés participatiu descarrega’t el següent document:

Per altra banda, si no pots assistir al procés participatiu del PMUS de Moià, pots realitzar les teves suggerències i propostes completant en el formulari següent:

Nom i cognom

Correu electrònic

Suggeriment o proposta)

 

PMUS BO DIPTIC PROCÉS PARTICIPATIU

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris