25 novembre: Dia Internacional de Violència de Gènere

Setmanes abans de la jornada del 25 de novembre s’ha treballat per conscienciar als joves de les micro violències que existeixen en el seu entorn per tal de poder evitar-les i alhora saber tenir relacions de parella saludables. Els tallers han estat destinats als alumnes de 1r de Batxillerat.

 

El dissabte 25 de novembre a Moià s’ha fet diversos actes a Moià pel Dia Internacional de Violència de Gènere.

Per tal de tirar endavant totes les iniciatives programades s’ha comptat amb la col·laboració de diverses institucions i entitats, tals com l’Institut Moianès, Cercle Artístic del Moianès, Cultura de la Dona, Associació de Dones Africanes, l’Agrupament Escolta Amadeu Oller, entre d’altres.

 

Es va dur a terme un taller de banderoles amb missatges en relació a la violència de gènere a l’Ateneu La Pólvora. Seguidament, va tenir lloc la cercavila pels carrers de Moià mostrant totes les banderoles.

 

dav dav

 

A la Sala del Casal es van realitzar diversos actes: la inauguració de l’exposicióArtistes contra la Violència de Gènere“, lectura del manifest a càrrec dels alumnes de 1r de batxillerat l’Institut Moianès, i l’actuació de les cantautores del Moianès: Mambes, Mònica Guiteras i La rateta ja no escombra l’escaleta.

 

Per altra banda, fins al 2 de desembre podeu visitar l‘exposició bibliogràfica sobre la violència de gènere a la Biblioteca Municipal de Moià.

sdr sdr sdr sdr dav dav

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris