EQUIP DE GOVERN

MEMBRES QUE FORMEN EL CONSISTORI

dioDionís Guiteras i Rubio Alcalde Ara Moià

Empresari del sector de la producció agrària ecològica, actual alcalde de Moià i VicePresident de la Diputació de Barcelona. President del Consell Municipal d’ERC i membre de l’executiva nacional. Impulsor de diferents organitzacions relacionades amb l’agricultura ecològica. President del Consell Comarcal del Moianès.
alcaldia@moia.cat
ALCALDE, SEGURETAT, MEDI AMBIENT


montseMontse Ferrer i Crusellas Ara Moià

Llicenciada en dret per la UPF. Ha treballat en diferents empreses i actualment exerceix tasques d’administració i comptabilitat. Els darrers 4 anys ha estat Regidora de Coordinació general, RRHH i Comunicació a l’Ajuntament de Moià.
mferrer@moia.cat
1a TINENT D’ALCALDE, COORDINACIÓ GENERAL, RECURSOS HUMANS, SERVEIS SOCIALS BÀSICS

 


2nuria

Núria Reynés  i Molist Ara Moià

Llicenciada en Ciències Econòmiques per la UPF. Màster en Banca i Finances a l’IDEC l’any 2008. Postgrau de Control i Gestió de Costos l’any 2013. Ex empleada de Catalunya Caixa. Actualment treballa dirigint el departament d’administració i finances d’una empresa industrial.
nreynes@moia.cat
HISENDA, SALUT PÚBLICA, SANITAT, CONSUM

 


2joanJoan Capdevila i Clarà Ara Moià

Empresari del ram de la fusta, jubilat. Ha estat president del Casal, fundador de l’Escola Bressol Esquitx, president de l’AMPA de l’Escola Pública i de l’IES i membre de la junta del club esportiu Moià. Els darrers 4 anys ha estat Regidor de Promoció Econòmica, cultura i via pública.
jcapdevila@moia.cat
VIA PÚBLICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA i URBANISME

 


2marti

Martí Padrisa i Prieto Ara Moià

Format en cuina, serveis i pastisseria. Actualment treballa a Formatgeries Montbrú com a sommelier formatger i Director de Comunicació. Ha estat membre de la Comissió de Festes des de l’any 2009, i col·laborador de festes populars com la Festa del Porc i la Cabra d’Or.
mpadrisa@moia.cat
JOVENTUT

 


3bigorraMercè  Bigorra i Estevadeordal Ara Moià

Llicenciada en Filosofia i Lletres. Ha treballat durant 36 anys com a professora de secundària a l’IES Moianès, i actualment és jubilada. Membre del Patronat de Museus, de l’Agrupació Cultural Modilianum i La Revista La Tosca.
mbigorra@moia.cat
EDUCACIÓ, DIVULGACIÓ CULTURAL

 


3canasMireia Cañas i Soler  Ara Moià

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i postgrau en Govern Local. Ha treballat 10 anys com consultora de gestió i comunicació especialitzada en administracions públiques i organismes multilaterals. Actualment treballa a ESADE com a responsable de gestió del canvi d’un projecte de transformació del model de gestió acadèmica de la institució.

mcanas@moia.cat

COMUNICACIÓ, TRANSPARÈNCIA, PARTICIPACIÓ CIUTADANA


3annaAnna Roca i Querol Ara Moià

Diplomada en Educació Social i postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes en l’Àmbit Comunitari. Actualment educadora social en un equip d’infància. Ha estat membre de la Junta del Casal i cap de l’Agrupament Escolta Amadeu Oller.
aroca@moia.cat
CIVISME, ENTITATS DEL TERCER SECTOR

 


Captura de pantalla 2018-03-06 a les 8.33.01
Marc Pardo i Picanyol
 Ara Moià

43 anys. Empresari i tapisser. Ha estat cap de l’Agrupament Escolta Amadeu Oller i president del Xalar. Actualment és tresorer de la Penya Blaugrana i Monitor del gimnàs.

mpardo@moia.cat
ESPORTS

 


gemGemma Bisbal i Otero Ara Moià

Originària de les Franqueses del Vallès on va ser regidora per ERC i membre de diferents associacions, va aterrar a Moià ara fa 10 anys on hi ha tingut els seus dos fills, Directora de Màrqueting en una multinacional del sector del bany.

gbisbal@moia.cat

DIRECCIÓ INTERNA I GESTIÓ DELS SERVEIS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I TEIXIT ASSOCIATIU.

 

 


maria

Dolç Nom de Maria Tarter i Armadans CIU Moià
Nascuda a Moià, casada i mare d’una nena de 8 anys i un nen de 6. He cursat Enginyeria de Telecomunicacions a La Salle. He realitzat els cursos a la Universitat Autònoma del Postgrau i la LLicenciatura de Govern Local. Actualment estudiant del grau de Dret a la Universitat Oberta de Catalunya. Treballant al sector immobiliari.

Regidora a l’Ajuntament de Moià i portaveu del Grup Municipal de Convergència i Unió durant la legislatura actual 2011-2015. Sóc militant de Convergència Democràtica de Catlunya.

He col.laborat a Ràdio Moià i AMPA Escola Josep Orriol i Roca.
mtarter@moia.cat


girbaMontserrat Girbau i Passarell CIU Moià i associada al Partit Demòcrata Català.

Professionalment, després de superar les oposicions corresponents, vaig accedir a la plaça d’Administrativa de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja, on treballo des de l’any 2006. Actualment estic cursant un màster de Govern Local i el Grau de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’experiència professional en l’àmbit de l’administració local m’ha ajudat a obtenir un coneixement profund i exhaustiu de l’administració, cosa que em serà molt útil en la meva nova vessant política, donant-me una visió transversal i rigorosa de la realitat local i nacional. He estat part activa en la difusió del mètode de treball e-SET que actualment s’està implantant en Ajuntaments de menys de 5.000 habitants.

Sóc membre de la colla de Geganters i Grallers de Moià i he format part de la Plataforma ciutadana “Moià diu Prou”.

mgirbau@moia.cat


Rosalia Membrive i Serra CIU Moià

Nascuda a Sant Fruitós de Bages, casada amb dues filles. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment cursant un Màster en Fiscalitat. Sempre vinculada al món d’empresa, tant en l’àmbit de l’empresa Familiar com en l’àmbit de Multinacionals, des dels seus inicis d’Auditora de comptes fins ara en l’actualitat com a emprenedora.

rmembrive@moia.cat