Campanya cívica carnaval 2018

El dia 17 de febrer de 2018 arriba a Moià el Carnaval 2018.

Amb motiu d’aquesta festa, l’Ajuntament de Moià, com l’any passat, continua amb la campanya de prevenció pel que fa a l’excés de consum d’alcohol, els comportaments sexistes i els actes incívics que es puguin produir durant la festa al nostre poble.

Els objectius de la campanya són:

  • Conscienciar als pares dels riscos que corren els seus fills en esdeveniments festius com carnaval i proporcionar les eines per tal d’afrontar-los de forma pedagògica i conjuntament amb els seus fills.
  • Animar als pares i mares a parlar amb els seus fills adolescents de les problemàtiques esmentades.
  • Conscienciar als adolescents, que com a fills, se sentin responsables en vers els seus pares de les temàtiques tractades.
  • Recordar als establiments la seva responsabilitat de no vendre begudes alcohòliques a menors d’edat.

La campanya cívica de Carnaval 2018 va dirigida a tres col·lectius que des de l’Ajuntament es consideren fonamentals en aquesta festa.

Primerament als pares dels adolescents, que tenen un paper clau en la implicació educativa a l’hora de prevenir qualsevol risc durant la festa.

CampanyaCívicaCarnaval2018 – Comunicat famílies

Segonament, els veïns i veïnes de Moià, els quals s’informen de la campanya cívica que s’està duent a terme per tant de minoritzar els actes vandàlics que es puguin dur a terme.

CampanyaCívicaCarnaval2018 – Comunicat veïns i veïnes

Finalment, ens dirigim als establiments comercials, informant de la continuació de la campanya de prevenció pel que fa a l’excés de consum d’alcohol, i recordant que la venda d’alcohol a menors d’edats està totalment prohibida tal com es recull a l’Article 54 Consum de begudes alcohòliques, estupefaents i tabac de l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana a Moià.

CampanyaCívicaCarnaval2018 – Comunicat punts de venda d’alcohol

 

Des de l’Ajuntament de Moià us desitgem un Bon Carnaval 2018.

CampanyaAjCarnestoltes20183 CampanyaAjCarnestoltes201833 CampanyaAjCarnestoltes201832

 

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris