Cicle Gaudí de cinema de producció catalana a Moià

Moià se suma al Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

Moià se suma a l’iniciativa que impulsa l’Acadèmia de Cinema Català per oferir la projecció de pel·lícules de producció catalana en localitats que no disposen d’una programació estable de cinema. El projecte, que porta per nom Cicle Gaudí, arrenca aquest mes de setembre i portarà en 12 localitats de la província de Barcelona -entre les que hi ha Moià- una pel·lícula catalana que seleccionarà l’Acadèmia amb el consentiment dels responsables de cada film.

Les projeccions es faran cada tercer dijous de mes i començaran el 15 de setembre de 2016. A Moià es portaran a terme a l’Auditori de Sant Josep, acollint la projecció de la pel·lícula El rei borni, -dijous 15 de setembre a les 21:00 hores- del director Marc Crehuet.

Pel que fa als preus, l’entrada general serà de 4,5 euros. Les persones amb el Carnet Jove tindran una entrada de 3 euros i els titulars de la targeta del Club Vanguardia podran gaudir d’una oferta 2×1. La primera edició del Cicle Gaudí s’allargarà fins el mes de juny de l’any vinent i està previst que es reprengui el mes de setembre de 2017.

El Cicle Gaudí és una iniciativa que vol apropar el cinema de producció catalana al gran públic oferint mensualment un film d’estrena recent i a preus ajustats amb l’objectiu d’incrementar la distribució i exhibició del cinema de producció catalana i, al mateix temps, portar-lo al territori i a preus molt assequibles.

 

PEL·LÍCULA DEL MES

«UNA MUJER FANTÁSTICA»

Dia, hora i lloc:  Diumenge, 17 de juny de 2018 a les 18:00 hores a l’Espai Cultural «Les Faixes»

 

A3_MUJER_FANTASTICA_MOIA

Sinopsi

Marina, una jove cambrera aspirant a cantant i Orlando, vint anys més gran, planejen un futur junts.

Després de la sobtada mort d’ell, ella haurà d’enfrontar-se a les sospites, prejudicis i violència de la seva família, que la considera una aberració per ser una dona transgènere. Marina haurà de lluitar i resistir per arribar a ser una dona fantàstica.

 

Direcció: Sebastián Lelio

Guió: Sebastián Lelio, Gonzalo Maza

Música: Mathew Herbert

Estrena: Setembre de 2017

Durada: 104 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en castellà

Intèrprets:

Daniela Vega, Francisco Reyes, Luis Gnecco, Aline Küppenheim, Amparo Noguera, Alejandro Goic, Antonia Zegers

Per a més informació: www.ciclegaudi.cat

 

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris