Cicle Gaudí de cinema de producció catalana a Moià

Moià se suma al Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

Moià se suma a l’iniciativa que impulsa l’Acadèmia de Cinema Català per oferir la projecció de pel·lícules de producció catalana en localitats que no disposen d’una programació estable de cinema. El projecte, que porta per nom Cicle Gaudí, arrenca aquest mes de setembre i portarà en 12 localitats de la província de Barcelona -entre les que hi ha Moià- una pel·lícula catalana que seleccionarà l’Acadèmia amb el consentiment dels responsables de cada film.

Les projeccions es faran cada tercer dijous de mes i començaran el 15 de setembre de 2016. A Moià es portaran a terme a l’Auditori de Sant Josep, acollint la projecció de la pel·lícula El rei borni, -dijous 15 de setembre a les 21:00 hores- del director Marc Crehuet.

Les pel·lícules que es podran veure durant el 2017 en el marc d’aquest cicle són: al mes de febrer “No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas, en el mes de març es projectarà “El elegido, el mes d’abril la pel·lícula “Espanya en dues trinxeres: La guerra civil en color”, el mes de maig acollirem el gran èxit de Bayona “Un monstruo viene a verme”, i finalment al juny la pel·lícula “Incerta glòria”.

Pel que fa als preus, l’entrada general serà de 4,5 euros. Les persones amb el Carnet Jove tindran una entrada de 3 euros i els titulars de la targeta del Club Vanguardia podran gaudir d’una oferta 2×1. La primera edició del Cicle Gaudí s’allargarà fins el mes de juny de l’any vinent i està previst que es reprengui el mes de setembre de 2017.

 

El Cicle Gaudí és una iniciativa que vol apropar el cinema de producció catalana al gran públic oferint mensualment un film d’estrena recent i a preus ajustats amb l’objectiu d’incrementar la distribució i exhibició del cinema de producció catalana i, al mateix temps, portar-lo al territori i a preus molt assequibles.

 

PEL·LÍCULA DEL MES

«TANT PER TANT, SABATES GROSSES!»

Dia, hora i lloc: 17 de desembre de 2017 a les 18:00 hores a l’Auditori de Sant Josep.

A3_SABATES_MOIA

Sinopsi

Una comèdia coral: l’aristòcrata sense un ral de profundes conviccions religioses, la seva filla d’esquerres que li canta les quaranta, la senyorassa amb un passat turbulent, el frare dominic un pèl bandarra, amic d’una gran cantant cubana, però que no pot fer- s’ho amb una mulata caribenya, amb un fill negre com un carbó independentista català. I les dues porteres valencianes amigues que s’ho expliquen tot, l’escocesa filla de l’atracador del tren de Glasgow, amagada darrere tres personalitats, idiomes i un munt de passaports, el seu pèrfid nebot que la persegueix amb el seu amant, un peça rus, les dues bessones americanes a la recerca de jovenets, la mestressa lesbiana del bar molt de moda, l’ex-agent del Cesid, els serveis secrets espanyols, camuflat en els Mossos d’Esquadra, descobert per un col·lega valencià… La multiculturalitat de la capital catalana dóna per molt. Drama o comèdia?

 

Direcció: Ventura Pons

Guió: Ventura Pons

Música: Joaquim Badia i altres

Estrena: Setembre de 2017

Durada: 92 min.

Gènere: Comèdia

Versió: Original en català

Intèrprets:

Joan Pera, Minnie Marx, Pedro Ruiz, Vicky Peña, Amparo Moreno…

Per a més informació: www.ciclegaudi.cat

 

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris