El conseller Buch inaugura la nova oficina policial dels Mossos d’Esquadra al Moianès

El conseller Buch inaugura l’oficina policial dels Mossos d’Esquadra al Moianès

  • El conseller destaca la col·laboració entre diferents administracions perquè l’oficina sigui una realitat
  • Donarà un servei de proximitat als 10 municipis de la comarca

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat de l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, ha inaugurat avui les instal·lacions de la nova oficina policial dels Mossos d’Esquadra al Moianès. Aquesta oficina, que depèn de l’Àrea Bàsica Policial del Bages, va entrar en funcionament el passat 20 de juny. Les dependències estan ubicades a la planta baixa de l’ajuntament de Moià i són compartides amb la Policia Local del municipi.

En el seu discurs, el conseller d’interior, Miquel Buch, ha dit que “la seguretat és un pilar en la qualitat de vida del ciutadà i ha agraït el treball conjunt entre les diferents administracions que han permès que l’oficina sigui una realitat”. Així mateix, ha posat en valor que la suma dels coneixements dels diferents cossos de seguretat permetrà oferir un millor servei a la ciutadania.

Per la seva banda, l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, ha afirmat que els Mossos d’Esquadra “són molt benvinguts i molt esperats al municipi i a la comarca. Us posarem les màximes facilitats perquè us sentiu com a casa”.

 Finalment, tant l’alcalde com el conseller, han dirigit unes paraules de record cap al conseller Joaquim Forn qui va iniciar els tràmits perquè aquesta oficina fos una realitat.

Els mossos donen servei de proximitat als deu municipis de la comarca del Moianès: Moià, Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, L’Estany, Granera, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d’Oló. Per la seva banda, la Policia Local de Moià continua donant servei dins el territori del municipi i dóna suport a les actuacions dels Mossos quan sigui necessari.

Les dependències, ubicades al carrer de les Joies número 32, consten d’una sola planta amb una recepció conjunta per als dos cossos policials i una oficina d’atenció al ciutadà on es recolliran les denúncies.

L’oficina està oberta tot l’any en la franja horària de les 7.00 a 23.00 hores i ofereix un servei de proximitat a la ciutadania que permet donar una resposta policial més ràpida i eficient a la comarca. Fora d’aquest horari el servei es cobreix des de la comissaria de Manresa.

A la visita també han assistit el director general de la Policia, Andreu J. Martínez, el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, el comissari cap de la Regió Policial Central, Sergi Pla, la sergenta cap de la Comissaria de Districte de Moià, Rosa Oviedo i l’agent suplent del cap de la Policia Local de Moià, Andrés Jiménez, a més dels Alcaldes de la comarca del Moianès, entre altres autoritats.

 

1 2 3 4

Categories: Notícies

No és possible fer comentaris