EL MUSEU I LA BIBLIOTECA DE MOIÀ PARTICIPEN A UNA JORNADA DE TREBALL SEL SECTOR TURISTIC DEL MOIANÈS

Dilluns 25 de setembre el Consorci del Moianès i el Consell Comarcal del Moianès van organitzar una jornada de treball i formació pels agents turístics del Moianès, en la qual van participar activament el Museu de Moià i la Biblioteca de Moià.

Ambdós equipaments s’estan acreditant per ser PIT, Punts Informació Turística. Al Museu de Moià a més a més s’està acreditant per disposar del segell de qualitat turística i sostenibilitat “Biosphere” que promouen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona a través dels Consells Comarcals per la implantació en el territori, en el cas del Moianès a través del seu ens depenent Consorci del moianès. Aquests segell substituirà l’actual “SICTED” Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí, que promogut per les mateixes institucions s’havia implantat al Moianès des del 2011, i en el qual el Museu de Moià i Parc Prehistòric de les Coves del Toll es va acreditar el 2013

Unes 25 persones van participar en la jornada que va discórrer pel Moianès Nord. Al matí es va visitar a l’Estany: el Monestir Romànic de Santa Maria, la Mina i el Centre de visitants de l’Estany. Seguidament a Santa Maria d’Oló es va visitar les instal·lacions vinícoles i casa de turisme Rural de Vins Colltor, l’espai Hemalosa.

Després de dinar a l’Hostal restaurant Santa Maria d’Oló es va visitar el Retaule Barroc del l’església del poble vell, l’allotjament rural del Cau del Segimon, el Brai de “La Salada” i la casa de turisme rural Mas Torigues on es va desenvolupar la sessió de comercialització del projecte a càrrec de l’especialista Jaume León de l’empresa Lleida i Tu.

2017-09-25 BIOSPHERE-PIT MUSEU BIBLIO

Categories: Notícies

No és possible fer comentaris