Estudiants italians fan pràctiques al Museu i les Coves del Toll de Moià

El Museu de Moià i el Parc Prehistòric de les Coves del Toll, acull aquest estiu dos estudiants italians del Grau Superior de Turisme de Institut Superior Sebastiano Grandi de Cuneo (Torino, Itàlia) des del 16 de juliol i fins el 5 d’octubre, per la realització de pràctiques en empresa a l’estranger dels estudis que estan realitzant.

Han arribat a Moià a través de l’Institut Guillem de Catà de Manresa i el seu programa d’intercanvi d’estudiants amb altres instituts europeus, en el Marc d’un Conveni d’Intercanvi entre escola i empresa del Programa de Nous Diplomats 2017/2018 de l’Institut de Instrucció Superior Sebastiano Grandis de Cuneo signat amb l’Ajuntament de Moià.

IMG_20180718_095759_309L’Andrea Cofano i el Samuele Amione, estan assignats a l’àrea d’Atenció a l’Usuari i  del Museu de Moià i principalment faran de guies i atenció a l’usuari al Parc prehistòric de les Coves del Toll i més secundàriament i segons necessitats de servei al Museu de Moià – Casa Rafel Casanova. Així mateix també col·laboraran amb l’àrea de Didàctica fent de guies i monitors als grups escolars que ens visitaran en setembre i principis d’octubre del curs acadèmic 2018 i 2019. Finalment també es preveu la seva col·laboració en el Departament de Difusió traduint a l’italià fulleteria, web, i plafonaria del Museu i les Coves.

Per desplaçar-se a les Coves del Toll normalment ho fan amb els companys que treballen al Museu de Moià, però esporàdicament quan això no por ser utilitzen les bicicletes elèctriques que l’Ajuntament de Moià ha aconseguit mitjançant una subvenció de material de la Diputació de Barcelona, amb una aposta clara per la sostenibilitat ambiental.

Fotografia:  Andrea Cofano a l’esquerre i Samuele Amione a la dreta, divendres 20 de juliol al migdia tornant de les Coves del toll amb la Bicicleta elèctrica

IMG-20180720-WA0017

Categories: Notícies

No és possible fer comentaris