Exposició al Museu de Moià “El tabac al descobert”

Del 14 de juny al 2 de juliol de 2015, al Museu de Moià hi ha l’exposició temporal produïda per la Diputació de Barcelona “El tabac al Descobert”, que arriba a Moià després d’un treball conjunt del Museu de Moià i l’àrea de consum i sanitat de l’Ajuntament de Moià.

El tabac és una substància de gran poder addictiu que causa problemes greus de salut. Encara que pot semblar en un primer moment inofensiu, moltes persones comencen a fumar perquè els altres ho fan, perquè necessiten tenir les mans ocupades, perquè relaxa… Al cap de poc, s’adonen que aquesta substància forma part del seu dia a dia i, tot i que es pensaven que seria fàcil, deixar-ho es converteix en un problema difícil de resoldre. Per aquest motiu et convidem a conèixer millor el tabac i tot el que l’envolta. Perquè només si tens tota la informació pots prendre la millor decisió.

La visita a l’exposició és gratuïta per tots els públics

Horari Museu: Dijous, Divendres i Ponts: Mati, 10.30 a 14h / Dissabte: matí, 10.30h a 14h i tarda, 15.30h a 18h. / Diumenges i Festius: mati de 10.30 a 15h. WEB TABAC DESCOBERT

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris