Inauguració Exposició “Cants Íntims” de C. R. Sala acompanyada per escultures de Luis Gueilburt al Museu de Moià

El Dissabte 21 d’octubre a les dotze del migdia la regidora  d’educació i divulgació cultural Mercè Bigorra Estevadordal va presidir al Museu de Moià la inauguració de l’exposició temporal “Cants Íntims”, pintura, obra 2017, de l’artista moianès Climent Romeu Sala, al qual acompanya amb una petita mostra d’escultures l’artista barcelonès Luis Gueilburt.

A l’acte van assistir més d’una vintena de persones entre familiars i amics. L’acte fou presentat per la directora-gerent del Museu de Moià, Marta Fàbrega Gallaguet, que dona les gràcies al públic present i sobretot els artistes per triar el Museu de Moià per presentar la seva obra. Seguiren els parlaments de presentació d’en Luis Gueilburt i Climent Romeu Sala, i finalment tancar l’acte de presentació la regidora Mercè Bigorra Estevadordal, que va agrair als artistes i públics, la seva participació i va donar el seu punt de vista de l’obra i les influències artistes que com amant de l’art hi percebia.

Seguidament s’inaugurarà l’exposició i els dos artistes ens comenten en detalla cadascuna de les seves obres. Les obres exposades no deixen indiferent a cap visitant. Es poden veure vint quadres pictòrics de Climent Romeu, i tres escultures de Luis Gueiburt. L’acte es va cloure amb un petit ressopó per tots els assistents.

L’exposició es pot visitar gratuïtament fins el 28 de gener de 2018 en horari d’obertura del Museu de Moià – Casa Rafel Casanova.

Dijous, Divendres i Ponts: mati, 10.30 a 14h
Dissabtes: matí, 10.30h a 14h i tarda, 15.30h a 18h.
Diumenges i Festius: mati de 10.30 a 15h.

4pt1pt

3pt

2pt

6pt5pt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Notícies

No és possible fer comentaris