RADIO MOIÀ: PROGRAMA ESPECIAL ESTIU EN DIRECTE A LES FAIXES

Dissabte 15 de juliol de 5 a 8 de la tarda Ràdio Moià presenta un programa especial d’estiu en directe des de les Faixes i obert a tothom que vulgui assitir de públic.

Un programa dirigit on la cultura és la protagonista de l’estiu.  Amb actuacions musicals en directe  i entrevistes a diverses entitats del Moianès perquè ens expliquin que han preparat aquest estiu pergaudir d’un Moianès ple d’activitats.

El programa es podrà seguir en directe des de les Faixes presencialment com a públic o per internet a www.radiomoia.cat.

Obrirà el programa l’entrevista amb el regidor de Joventut de Moià Martí Padrisa Prieto.

I ens acompanyaran entre altres, representants de les entitats i organitzadors de: Desperta Espurnes; Jug Joud (Cantautora); Geganters de Moià; Xics Festival; Biblioteca de Moià; el Fanal; VI curs d’estiu de Música de Moià; Orquesta de Collsuspina; Camp de treball de Joves de l’Ateneu la Pólvora; Cercle Artístic del Moianès; Joventuts Musicals: El Musical; Les danses tradicionals de Moià; la Coral de Moià; La Cobra d’Or; Moianès Roudn Festa; El Museu de Moià i les Coves del Toll,…

IMG-20170710-WA0002

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris