Setmana Santa 2017

Setmana Santa 2017 a Moià.

TRIDUUM DELS DOLORS, a Esglèsia Parroquial:

  • Dijous, 6 d’abril a les 19:00h.
  • Divendres, 7 d’abril a les19:00h.
  • Dissabte, 8 d’abril a les 20:00h.

 

ELS ARMATS, a la Plaça Major. Es realitzaran les tradicionals evolucions: la Creu, el Quadre, el Tirabuixó, el Triangle, el Rellotge, la Cadena i l’esgrima:

  • 13 d’abril. Dijous Sant a les 21:00h.

 

PROCESSÓ DEL DIVENDRES SANT, sortida de l’Esgésia Parroquial. En acabar els misteris quedaran exposats a la Plaça Major. Com a cloenda la Coral de Moià interpretarà el «Cant de les Agonies»

  • 14 d’abril. Divendres Sant a les 21:00h.

 

Recollida de vestes i ciris:

Totes les persones que vulguin assistir a la processó amb vesta la poden recollir els següents dies: dimecres 12 i dijous 13 (de 6 a 8) i divendres 14 (de 12 a 2) al baptisteri de l’església parroquial (entrada per la porta de la Plaça Major) i una hora abans de la processó a l’església parroquial. Una vegada acabada la processó cal retornar-la a l’església mateix.

L’organització pot facilitar ciris a tothom qui ho desitgi per assistir a la processó. El seu preu és de 5 euros. Es poden recollir els mateixos dies d’entrega de les vestes o els podeu reservar i recollir-los el mateix dia de la processó.

Per al dia de la processó:

Es recomana a totes les persones que vulguin assistir-hi sense utilitzar vesta l’ús de roba adequada de color negre o fosc.

Es recomana a tots els assistents arribar a l’església almenys una hora abans de l’inici de la processó.

Per a un correcte desenvolupament de l’acte, agrairem que feu cas de les recomanacions i instruccions que us donin els membres de l’organització.

Des de l’organització es demana, tant als participants com al públic en general, respecte i correcció durant el transcurs de la processó.

En cas de pluja la processó quedarà suspesa.

 

SETMANA SANTA

Categories: Agenda activitats

No és possible fer comentaris