Projecte Educaentorn

14 de Juny de 2018

L’educaentorn és un recurs que s’ha sol·licitat des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Moià, Mercè Bigorra, a la Diputació de Barcelona.

Que és un RECURS EDUCATIU?

En tot aquest projecte, el primer objectiu marcat va ser definir que s’entenia per recurs educatiu:

Recurs Educatiu és tota aquella activitat, servei i/o acció que té com a objectiu propiciar l’evolució i creixement de les persones cap a un aprenentatge integral a través de formacions, coneixements, experiències, sentiments, relacions.”

Els VALORS que ha de tenir un recurs educatiu són: 

  • Promoure la INCLUSIÓ
  • Promoure la COEDUCACIÓ
  • Promoure l’AUTONOMIA de les persones
  • Promoure la PARTICIPACIÓ en la definició del projecte
  • Promoure la PARTICIPACIÓ activa en les activitats
  • Promoure que les activitats i serveis segueixin les línies d’un projecte educatiu.

Que és l’EDUCAENTORN?

Es tracta d’una plataforma digital que ens ofereix la possibilitat de recollir tota l’oferta educativa i els recursos educatius que hi ha en el municipi de Moià. D’aquesta manera, gràcies a l’aplicatiu web “Educaentorn de Moià”, hem aconseguit recollir, agrupar i donar visibilitat a tota l’oferta educativa que tenim al municipi d’una manera més sistematitzada i de més fàcil accés pels ciutadans i usuaris. Així, donem a conèixer a la ciutadania d’una forma clara i ordenada la gran oferta educativa que hi ha a Moià per tal de facilitar-ne la participació.

A l’aplicatiu es recullen aquells recursos de caràcter públic que s’ofereixen des de l’administració, i també des de les entitats i associacions, i que compleixen amb els objectius que s’han anomenat a la definició de recurs educatiu esmentada anteriorment.

A qui va dirigit?

Aquest projecte va dirigit a totes les franges d’edat, ja que inclou els recursos educatius sense discriminació d’edat. Per tant, tots els col·lectius tenen accés i ningú queda exclòs de l’accés i participació en aquests recursos.

També trobaràs més informació aquí: EDUCAENTORN – Díptic

Entra a la pàgina i assabenta’t de tota l’oferta educativa a Moià: EDUCAENTORN MOIÀ

Sin título-1

 

Last modified: 14 de Juny de 2018

Comments are closed.