Campanya de civisme per la Festa Major 2018

2 d'Agost de 2018

Seguint amb les campanyes de civisme iniciades l’any 2017, aquest any l’Ajuntament de Moià llança una nova campanya de civisme per la Festa Major 2018 per tal de millorar la convivència entre els que volen descansar i els que es volen divertir durant aquestes dates.

Aquest any l’art juga un paper protagonista en la campanya, ja que cadascun dels 4 cartells relaciona un missatge amb un clàssic de la pintura:

  • “A la nit baixa el volum. Que no t’ho hagin de dir amb una multa”: El crit de Munch. Podria simbolitzar un crit d’algú que molesta o un crit d’un veí.
  • “A l’estiu tota cuca viu. Si et muntes una festa, recorda que hi ha gent que vol descansar”: La persistència de la memòria de Dalí. Podria simbolitzar el pas del temps, a l’estiu es fa tard, es fa més vida nocturna.
  • “Els carrers seran sempre nostres. Però que el nostre oci no sigui el malson dels altres”: L’escola d’Atenes de Rafael. Podria simbolitzar l’afer social al carrer.
  • “A la nit munta-t’ho bé. Però sense cridar, que els veïns i veïnes volen dormir.”: El Jardí de les delícies del Bosco. Podria simbolitzar la festa i la diversió social.

Aquí podeu llegir tota la informació sobre la campanya que s’està impulsant: 20180108. Campanya Civisme Festa Major

Cartells-CampanyaDescansVeins-dig Cartells-CampanyaDescansVeins-dig2 Cartells-CampanyaDescansVeins-dig3 Cartells-CampanyaDescansVeins-dig4

Last modified: 2 d'Agost de 2018

Comments are closed.