Exposició temporal al Museu de Moià: “25 anys d’exposició de diorames. Pessebristes de Moià” produïda i comissariada per l’Associació de Pessebristes de Moià

28 de Novembre de 2018

Dissabte 1 de desembre de 2018 a les 12:00h del migdia inauguració al Museu de Moià de l’exposició temporal “25 anys d’exposició de diorames. Pessebristes de Moià” produïda i comissariada per l’Associació de Pessebristes de Moià. L’acte serà presidit per la regidora de Direcció Interna i Gestió dels Serveis de Promoció Econòmica i Teixit Associatiu Gemma Bisbal i Otero. La inauguració és un acte obert a tothom i us convidem a participar-hi.

És una exposició commemorativa dels 25 anys de pessebrisme a Moià, amb una retrospectiva històrica i alguns dels diorames més espectacular realitzats pels principals artistes del gènere moianès durant aquest darrer quart de segle.

L’exposició es podrà visitar gratuïtament fins el 27 de febrer de 2019.

Horari Museu

Dijous, Divendres i Ponts: matí, 10.30 a 14h
Dissabtes: matí, 10.30h a 14h i tarda, 15.30h a 18h.
Diumenges i Festius: matí de 10.30 a 15h.

Last modified: 28 de Novembre de 2018

Comments are closed.