Prevenció de les drogodependències a través de l’exposició “Controles?”

29 de gener de 2019

L’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona per a la prevenció de les drogodependències “Controles?”  s’instal·la a partir d’avui, 29 de gener, i fins al 18 de febrer, a  l’Auditori Sant Josep de Moià. La mostra està adreçada a tres col·lectius: adolescents d’entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults. L’objectiu és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills. Podeu veure’n un vídeo clicant aquí.

A Moià s’han programat  21 visites guiades amb alumnes de 1r a 4t  d’ESO, i de 1r i 2n de batxillerat de l’IES Moianès de Moià i de l’Institut Escola Castellterçol. També es faran 17 tallers a l’aula amb molts dels grups que passaran per la visita guiada. Està previst que la vegin uns 525 adolescents i  joves dels municipis de Moià i Castellterçol. Hi haurà, a més, dues sessions formatives amb professorat.

Com a novetat d’aquesta exposició, a partir d’aquest any 2019, s’incorpora la figura d’un mòbil per abordar l’ús de les TIC.

Last modified: 30 de gener de 2019

Comments are closed.