455 persones visiten l’exposició temporal “25 anys d’exposició de diorames. Pessebristes de Moià” al Museu de Moià

12 de març de 2019

Un total de 455 persones han visitat l’exposició temporal “25 anys d’exposició de diorames. Pessebristes de Moià” produïda i comissariada per l’Associació de Pessebristes de Moià, que hi ha hagut al Museu de Moià des de l’1 de desembre de 2018 al 27 de febrer de 2019.

La inauguració l’1 de desembre ja va ser un èxit, on hi van assistir 53 persones, en un acte presidit per la regidora de Direcció Interna i Gestió dels Serveis de Promoció Econòmica i Teixit Associatiu, Gemma Bisbal, que s’estrenava en un acte d’aquestes característiques per primera vegada al Museu de Moià i pel president de l’Associació de Pessebristes de Moià Josep Martínez i Góngora.

Cal estacar també la visita a l’exposició dels alumnes de les escoles de Moià, que enguany han complementat la visita clàssica anual a l’exposició de pessebres de l’antic Ajuntament amb la visita a l’exposició commemorativa del Museu.

Last modified: 13 de març de 2019

Comments are closed.