184 cantaires de 10 escoles del Moianès van participar a la cantata “Aprenents de solfa” divendres 29 de març

1 d'Abril de 2019

Un total de 184 cantaires de 10 escoles del Moianès van ser els protgonistes d’una emotiva cantata amb “Aprenents de solfa” que va tenir lloc a l’Espai Cultural Les Faixes divendres 29 de març, en dues sessions. Acompanyats per l’orquestra de l’Espai Musical de Moià en un acte promogut per “El Moianès canta”.

Escoles participants: Escola Josep Orriols i Roca de Moià, Escola Els Ventets de Collsuspina, Escola de L’Estany, Escola La Popa de Castellcir, Escola de Sant Quirze Safaja, Escola Els Pins de Cabrianes, Escola de Mura, Escola Esqueix de Monistrol de Calders, Escola Anton Busquet i Punset de Calders i Escola Ramona Calvet de Castellterçol.

Per a més informació sobre el projecte podeu consultar el webhttps://blocs.xtec.cat/elmoianescanta

Last modified: 1 d'Abril de 2019

Comments are closed.