Vine a Xics Festival, el festival musical infantil del Moianès, el dissabte 29 de juny

10 de Juny de 2019

El parc municipal de Moià acollirà el dissabte 29 de juny la 3a edició del Xics Festival, el festival musical infantil del Moianès, amb activitats i concerts de 10.00 a 20.00h.

Els concerts d’enguany van a càrrec de la Miree, una artista local que ja va participar a la 1a edició que ens fa reviure cançons des del món Disney fins a les cançons infantils més actuals. També hi actuarà La Belluga, un grup d’animació infantil amb més de 10 anys de trajectòria que ens presentarà el seu primer disc “Paüra”. Xiula, grup molt conegut entre el públic infantil i juvenil, torna per segon any consecutiu, aquest cop amb “Donem-li la volta al cos” un espectacle fresc i canyero. I per últim, Reggae per Xics ve altre cop directament “Ballant damunt la Lluna” amb ritmes caribenys del reggae i l’ska.

Per altra banda, durant tot el dia es duran a terme diferents activitats: Jam en família de la companyia Volen Pedres, podrem gaudir de la narració del conte d’en Teo i la Contacontes i finalment participarem a una sessió de percussió corporal.

També destacar el tastet d’instruments en el que col·labora l’Espai Musical del Moianès on tindrem a l’abast poder experimentar amb diferents instruments, el ja tradicional taller de grafitis, un espai de pintacares, un taller de decoració de la motxilla de Xics i una zona de lectura.

Xics Festival està organitzat per l’Associació “Mou-te”, formada per un grup de mares i pares de Moià que comparteixen la il·lusió d’organitzar esdeveniments lúdics i musicals destinats a un públic familiar, amb la voluntat de dinamitzar culturalment la comarca del Moianès. L’any 2017 va néixer el Xics Festival, adreçat a famílies amb infants de 0 a 12 anys.

I per anar agafant forces, esmorzar, dinar, berenar, dins el recinte del Festival ja que comptem amb una zona gastronòmica amb una oferta molt variada de Foodtrucks, així com servei de bar.

Les entrades estan a la venda al web de Xics Festival i a les botiques Trapelles, Ca la Teresa i Estanc Autet.

Més informació: https://www.xicsfestival.com

Entrades disponibles a www.xicsfestival.com/entrades – Botiga Trapelles – Ca la Teresa – Estanc Autet.

Last modified: 1 de Juliol de 2019

Comments are closed.