El Parc Prehistòric de les Coves del Toll estrena 6 fanals fotovoltaics autònoms, amb el suport de la Diputació de Barcelona

16 de juliol de 2019

Els fanals s’han distribuït atenent a les possibilitats de màxima optimització de l’energia solar, ja que aquests fanals s’alimenten amb una placa fotovoltaica que es carrega amb el sol i, per tant, no tenen cap cost energètic. S’ha buscat els espais del Parc on la massa forestal no impossibilitava l’obtenció d’energia solar.

4 dels fanals s’han ubicat al costat de ponent del pàrquing del Parc prehistòric on no hi ha arbres, un cinquè s’ha ubicat al Poblat Prehistòric i el darrer a l’esplanada que hi ha sota la surgència.

La instal·lació d’aquests fanals possibilitarà l’ampliació d’activitats fora de l’horari solar al Parc Prehistòric de les Coves del Toll.

Els fanals funcionen automàticament i s’encenen i s’apaguen segons el grau de lluminositat. Durant el dia es recarreguen també autònomament.

Last modified: 16 de juliol de 2019

Comments are closed.