Commemoració del 75è aniversari dels Gegants de Moià els dies 27 i 28 de juliol

23 de juliol de 2019

Els Geganters de Moià organitzen un cap de setmana gegant ple d’activitats per commemorar el 75è aniversari dels Gegants de Moià i es veurà el retorn de la Isabel i el Ferran d’una manera molt especial després d’un llarg procés de restauració.

– Dissabte 27 de juliol, a la plaça Sant Sebastià: A les 18.00h plantada de gegantons i tallers infantils. A les 19.00h cercavila de gegantons. A partir de les 20.00h sopar popular organitzat pel CAU i a les 21.30h espectacle “Moià Gegant”. Vine a descobrir la nova imatge dels gegants de Moià a través d’un espectacle de Cultura Popular moianesa on viatjarem per totes les activitats de l’any. Després, cercavila del Fanalet.

– Diumenge 28 de juliol: XXXVII Trobada de Gegants de Moià. Trobada de Gegants històrics. A les 10.30h plantada de Gegants a la Plaça de Sant Sebastià. A les 11.00h Cercavila i a les 12.30h actes finals a la plaça Major.

Colles participants: Gegants de l’Arboç del Penedès, Gegants Reis d’Artés,Gegants del Carrer Major de Cardona, Gegants del Barri de la Fira de Cardona, Gegants del Carrer de Sant Miquel de Cardona, Gegants de Castellterçol, Gegants Vells de Centelles, Gegants de la Ciutat d’Igualada, Gegants de Matadepera, Gegants Vitxets de Reus, Gegants Moros de Reus, Gegants Negres de Reus, Gegants Reis de Sallent, Gegants Vells de Sant Pere de Ribes, Gegants Barons de Sant Vicenç de Castellet, Gegants de Tona, Gegants Centenaris de Vilassar de Dalt, Gegants de Moià.

Last modified: 23 de juliol de 2019

Comments are closed.