Èxit de visites a l’exposició “40 anys de Regió 7. Instantànies de quadre dècades cabdals” al Museu

1 d'Octubre de 2019

Un total de 160 persones han visitat l’exposició itinerant i commemorativa 40 anys de Regió 7. Instantànies de quatre dècades cabals que s’ha exposat al Museu de Moià del 19 al 27 de setembre de 2019.

Aquesta exposició inaugurada el dijous 19 de setembre  i presidida per l’Alcalde de Moià Dionís Guiteras i el director de Regió7 Marc Marcè, ha estat produïda i comissariada pel mateix diari Regió 7.

L’exposició Instantànies de quatre dècades cabdals, que celebra els 40 anys d’aquest diari, arriba a la capital del Moianès després de fer estada a diverses capitals i pobles de l’àrea de difusió d’aquest diari de la Catalunya Central. Tal i com exposa el propi diari “L’exposició presenta un recull de notícies, fotografies i portades representatives de la vida de la Catalunya Central els darrers 40 anys. Com explicava l’autor dels textos, Xavier Domènech, un dels artífexs de la proposta juntament amb Salvador Redó (selecció gràfica) i Bet Padró (disseny), no busca l’exhaustivitat però sí que sigui «significativa»”.

Està previst un cop finalitzi la itinerància de l’exposició pugui tornar al Museu de Moià, i realitzar una estada més llarga perquè els que no la van poder visitar ho facin i també donar la possibilitat a les escoles del Moianès de visitar-la.

Last modified: 9 d'Octubre de 2019

Comments are closed.