Inscripció oberta al taller d’iniciació al teixit manual, dissabte 14 de desembre al Museu de Moià

4 de desembre de 2019

Dissabte 14 de desembre, últim taller programat d’iniciació al teixit manual a càrrec de l’artista moianesa Remei Graupera, al Museu Muncipal-Coves del Toll, d’11 a 12h del matí.

Per participar en aquesta activitat caldrà inscriure’s prèviament al telèfon 600923213 o per correu electrònic a moia.assegurances@gmail.com , les places seran limitades a 10 persones per taller i dia.

L’exposició “L’art del tèxtil manual”, d’accés gratuït, es pot visitar al Museu fins el divendres 20 de desembre i exposa prop d’una dotzena de teixits manuals realitzats per l’artista i artesana moianesa Remei Graupera, i s’acompanya pels telers, materials i eines necessaris per la seva producció.

Last modified: 4 de desembre de 2019

Comments are closed.