Informació actualitzada sobre el Coronavirus Covid-19

11 de maig de 2020

Enllaç al web http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus El sistema de salut de Catalunya facilitarà diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l’estat i l’evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori.

FAQs restriccions COVID19 FASE1 20200517Protecció civil (17/05/20). Noves preguntes o modificacions d’anteriors en color blau.

Protocol d’atenció necessitats bàsiques amb simptomatologiaa l’APP STOP COVID19 (24-03-20)

2020-03-23 FAQS accés centres sanitaris FAQS accés als centres sanitaris (23-03-20).

2020-03-15 BAN 06 Restriccions a la Mobilitat Covid-19: Ban Restriccions de Mobilitat (15-03-20)

Certificat de declaració autoresponsable de desplaçament fet per Protecció Civil. No és obligatori però sí recomanable. Us el podeu descarregar aquí: certificat_autoresponsable_desplacament

I també podeu consultar les FAQ’s sobre el certificat de declaració autoresponable: Full 1 i full 2

CONSUM: Espai amb informació de l’àmbit del consum relativa a l’estat d’alerta per la crisis de la COVID-19 actualitzada i en revisió permanent: https://www.diba.cat/web/consum/-/coronavirus-espai-amb-informacio-actualitzada-i-en-revisio-permanent

Actualització 28 de març de 2020 a les 9:00 hores

Se suspenen les activitats organitzades per l’ajuntament i es procedeix al tancament de tots els equipaments municipals a partir d’avui dia 13 de març.

Seguint les indicacions i les instruccions que s’estan rebent del Departament de Salut i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i d’acord amb l’activació de la Fase d’emergència 1 del Pla PROCICAT del Govern de la Generalitat és necessari adoptar mesures específiques preventives per limitar la propagació del coronavirus.

Per aquest motiu i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus SARS-CoV-2, l’Ajuntament de Moià ha pres una sèrie de mesures preventives i organitzatives que seran aplicables en tots els seus serveis a partir del dia 13 de març i fins el proper 27 de març (ambdós inclosos), període que pot ser prorrogat en funció de l’evolució de la situació i de les informacions oficials que vagin arribant:

• Equipaments municipals: Es procedeix al tancament al públic dels equipaments municipals i, en conseqüència, a l’anul·lació de totes les activitats que hi havia programades a partir de divendres dia 13 de març al Pavelló municipal, Biblioteca municipal, Escola Bressol municipal, Escola municipal de Dansa, Coves del Toll, Museu de Moià, Hotel d’Entitats Can Carner, Espai Jove La Pólvora, Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Moianès, casa del Molí Nou, Centre Cultural Les Faixes i l’Auditori de Sant Josep.

• Serveis Socials:Els serveis d’atenció al públic reduiran la seva activitat i es prioritzarà l’atenció telefònica i digital dels casos que ho permetin.

Només es realitzaran presencialment les visites i tràmits urgents i amb cita prèvia.

Es demana que abans d’adreçar-vos a les Oficines de l’Ajuntament de Moià truqueu al telèfon o envieu un correu electrònic i us indicarem com tramitar o resoldre la vostra gestió:

93.830.00.00
ajuntament@moia.cat

El Servei d’Atenció Domiciliària es mantindrà però s’analitzarà cada cas a nivell individual i es definirà quin tipus de prestació es farà en cada cas d’acord a la situació del usuari/a i de la situació d’emergència.

Es recorda als professionals que han d’utilitzar les mesures higièniques bàsiques

• Oficina d’Atenció Ciutadana: El servei d’atenció al públic de l’edifici de l’Ajuntament reduirà la seva activitat i es prioritzarà l’atenció telefònica i digital dels casos que ho permetin.
Només es realitzaran presencialment les visites i tràmits urgents i amb cita prèvia.

Es demana que abans d’adreçar-vos a les Oficines de l’Ajuntament de Moià truqueu al telèfon o envieu un correu electrònic i us indicarem com tramitar o resoldre la vostra gestió:

93.830.00.00
ajuntament@moia.cat

• Servei de Notaria: El servei d’atenció al públic per part del Notari les tardes de dimecres romandrà suspès mentre durin aquestes mesures.

• Extraescolars: Se suspenen les activitats extraescolar públiques (Escola Municipal de Dansa, extraescolars esportives…) i es recomana a les entitats o empreses privades que en realitzen que valorin la suspensió de les seves activitats.

• Mercat: Es restableix el mercat setmanal diumenge 29 de març a la plaça Major per garantir la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure, només amb parades d’alimentació.Seguim les recomanacions de@salutcat per anar a comprar. Condicions per a la realització dels mercat setmanals – estat alarma COVID19

• Reunions: Es suspenen les reunions institucionals i de treball que estiguin programades.

Demanem a la població en general que limiti tota l’activitat possible i que extremin les mesures preventives.

Recomanem seguir els canals d’informació oficials i que no es difonguin informacions no contrastades.

Per a qualsevol dubte cal trucar al telèfon de Salut respon 061 i consultar el web del Departament de Salut: http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici

Moià, 20 de març de 2020.

Last modified: 18 de maig de 2020

Comments are closed.