Preinscripcions a l’Escola Bressol municipal Garrofins, del 13 al 22 de maig

12 de maig de 2020

Preinscripció al 1r cicle d’Educació Infantil: Del 13 al 22 de maig, de manera telemàtica. Si no és possible fer-la telemàticament es podrà fer presencial del 19 al 22 de maig, demanant cita prèvia al centre trucant al 662 615 622.

La sol·licitud de preinscripció cal formalitzar-la i presentar-la per correu electrònic a l’adreça oficial del centre garrofins@moia.cat junt amb la documentació acreditativa (escanejada o fotografiada per les dues cares), dins el termini indicat. Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per infant i municipi.

Per ser admès o admesa en una escola bressol o una llar d’infants pública el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs 2020-2021. Si el centre té vacants al llarg del curs pot admetre nens a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

Oferta de places pel curs 2020/2021:

  • Aula de lactants: 16 places
  • Aula de caminants: 22 places
  • Aula de maternals: 16 places

Informació de la preinscripció i matrícula i documentació a presentar: INFORMACIÓ-PREINSCRIPCIO-FAMÍLIES-2020.2021

La sol·licitud de preinscripció la podeu descarregar aquí.

Més informació sobre la preinscripció i matrícula a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/infantil-0-3/calendari/

Last modified: 12 de maig de 2020

Comments are closed.