28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull Lèsbic, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual (LGTBIQ+)

28 de juny de 2021

Dilluns, 28 de juny, es commemora el Dia internacional per a l’alliberament de lesbianes gais, trans, bisexuals i intersexuals.

L’Ajuntament de Moià s’adhereix a la  “Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+”, el 28 de juny, de la Diputació de Barcelona. Volem reivindicar i defensar els drets del col·lectiu LGTBI i fer una crida a les persones afectades a no callar i demanem a tota la ciutadania que s’impliqui en la defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBI.  

Moià amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI!

Declaració Institucional Dia Orgull LGTBI+

Per això, per visibilitzar el 28J, l’Ajuntament de Moià es realitzaran accions de sensibilització:

  • S’ha penjat al balcó de l’Ajuntament la bandera de l’Arc de Sant Martí.
  • Una acció conjunta de l’Ajuntament de Moià i el Consell Comarcal del Moianès: es pintarà un banc amb els colors de l’Arc de Sant Martí durant la setmana del 28 de juny al 2 de juliol.
  • Taller – artístic “UN COP DE REALITAT”:  El divendres 16 de juliol a la tarda a l’Espai Jove La Pólvora s’organitza el taller “Un cop de realitat” amb un format adaptat de vídeo-fòrum on s’establirà un dialeg i debat amb els joves sobre la sexualitat, les identitats sexuals i de gènere dins els sistema sexe-gènere, trencar mites respecte l’homosexualitat i la transsexualitat i el foment d’actituds de respecte vers la diversitat d’identitats afavorint-se les relacions igualitàries i els processos de re-coneixement de l’altre i/o d’autoacceptació de la pròpia orientació sexual i identitat de gènere.

Last modified: 28 de juny de 2021

Comments are closed.