Activitat “Com educar positivament”, dimarts 18 i 25 de maig

11 de maig de 2021

Dimarts 18 i 25 de maig, a les 20.00h, tindrà lloc l’activitat “Com educar positivament”, via telemàtica per Zoom, a càrrec de l’associació Teatre del Buit. És oberta a les famílies amb fills/es de 6 a 16 anys. Inscripcions obertes fins al 16 de maig a ampainstitutmoianes@moia.cat

S’aportaran eines per gestionar les emocions de forma transformadora i creativa, i per exercir el rol educatiu de forma positiva i assertiva. Es treballaran les característiques del model de parentalitat positiva que promou l’autoconeixement, les bones pràctiques educatives i la cura d’un mateix i de l’entorn.

  • A la sessió del 18 de maig: Representació teatral en la qual s’escenifiquen situacions de la vida quotidiana en les que es plantegen diversos models d’interacció familiar. Els models de relació amb un mateix i amb els altres, es presenten des de l’humor, la paradoxa i la sorpresa, amb un llenguatge que pretén obrir la percepció i activar el món emocional. En finalitzar es farà un recull dels interessos i les necessitats dels participants.
  • A la sessió del 25 de maig: Retorn dramatitzat del treball realitzat a la primera i un acompanyament al grup en la reflexió i l’anàlisi de situacions, mitjançant dinàmiques i estratègies de comunicació, relació i construcció col·lectiva.

Aquesta activitat està organitzada per l’AMPA de l’Institut Moianès amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Moià.

Last modified: 4 de juny de 2021

Comments are closed.