Activitats a Moià entorn el 25N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

22 de novembre de 2019

L’Ajuntament de Moià organitza del 22 al 29 de novembre diverses activitats per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones:

  • Divendres 22 de novembre: Taller de pintura corporal a l’Espai Jove La Pólvora, de 17.00 a 20.00h. Com a eina d’empoderament i de reapropiació de les nostrescures. A càrrec de Cinta Tort. Inscripcions a l’Espai Jove o enviant un correu a joves@moia.cat.
  • Dissabte 23 de novembre: Representació de l’obra de teatre Indòmita, a càrrec de la companyia teatral Projecte Lilith, amb una durada de 45 minuts i fòrum posterior. A les 20:00h a l’Espai Cultural Les Faixes. “Una bruixa viu i riu dins de cada dona. És la part lliure de cadascuna de nosaltres. Ets bruixa pel simple fet de ser dona: alegre, única, immortal. Indòm El llegat conservador dels segles ressorgeix de les profunditats de la història per tal de condemnar la dona que transgressora. Serà el gènere femení qui haurà de pujar a la palestra i apel·lar cada acusació, valent-se de les seves pròpies experiències i d’una veu íntima, irònica i plural. Una veu polièdrica que crida des de l’escenari i agermana les dones que badallen cada matí. Les lluitadores, les cansades, les àvies, les mares, les filles, les perdudes. Una veu que no pot ser domada. Una veu indòmita.  
  • Dilluns 25 de novembre: Lectura del manisfest contra la Violència envers les Dones. A càrrec d’alumnes de 1r de Batxillerat de l’INS Moianès. I després inauguració de l’exposició contra la Violència de Gènere “Reivindic [ART] Artistes pels drets socials ” a la sala d’exposicions del Casal. A les 17.00h.
  • Dilluns 25 de novembre: Taller de “Micromasclismes, què són?” a la Biblioteca municipal. A les 18.00h.  A càrrec d’Antònia Guerrero, psicòloga i psicoterapeuta grupal, experta en gènere. T’estàs preguntant què és un micromasclime? i si és micro, no deu ser molt important? Doncs sí que ho són d’importants ja que perpetuen els rols tradicionals femenins i masculins d’una manera subtil i quasi imperceptible.
  • Divendres 29 de novembre: Taller de Trap feminista “Rap-Gènere” a l’Espai Jove La Pólvora. A les 18.00h. A càrrec del grup “Las Vvitch”. Creació de lletres, gravació i mescla de les veus i creació de videoclip. Inscripcions a l’Espai Jove o enviant un correu a joves@moia.cat.

Last modified: 24 de gener de 2020

Comments are closed.