Ajuts extraordinaris de suport al teixit empresarial i comercial de Moià afectats econòmicament pel Covid-19

11 d'agost de 2022

L’Ajuntament de Moià publica la convocatòria dels Ajuts econòmics extraordinaris de suport a l’activitat econòmica per al manteniment del teixit empresarial i comercial del municipi de Moià que s’ha vist alterat com a conseqüència dels efectes del Covid-19.

– Objecte: Reduir l’impacte dels danys econòmics que van patir els treballadors autònoms o persones jurídiques amb activitat econòmica i que es van veure afectats com conseqüència de les mesures de l’estat d’alarma obligant a tancar establiments o a reduir-ne l’activitat amb la conseqüent disminució d’ingressos que això ha comportat.

– Beneficiaris: Persones físiques (autònoms) o jurídiques (PIMES) amb domicili fiscal de l’activitat a Moià, que ocupin fins a 5 treballadors, amb una facturació anual de fins a 90.000,00 € o 300.000,00 € respectivament i que hagin vist reduït els seus ingressos pels efectes del Covid_19.

– Termini de presentació de sol.licituds: des del dia 4 d’agost al 16 de setembre de 2022, ambdós inclosos.

– Quantia total màxima: El pressupost màxim que es destinarà per a la concessió de les subvencions objecte de la present convocatòria serà de 50.000 €

Es pot presentar la sol·licitud mitjançant la Seu Electrònica (https://seuelectronica.moia.cat) utilitzant els següents models normalitzats:

MODEL SOL.LICITUD SUBVENCIONS AUTÒNOMS

MODEL SOL.LICITUD SUBVENCIONS PIME

Aquí trobareu la convocatòria:

Decret convocatòria ajuts teixit econòmic COVID-19 per al 2022

Rectificació error material del decret convocatòria ajuts teixit econòmic COVID-19 per al 2022

 

 

Last modified: 16 de setembre de 2022

Comments are closed.