Arriba el nadal a Moià i amb ell les activitats nadalenques:

5 de desembre de 2023

No et perdis les activitats d’aquest nadal:

Concert de Glosa. Un concert de Cor de Carxofa, l’Associació de Glosa dels Països Catalans. Vine a gaudir d’una estona de cançons improvisades a l’escenari de pedra del Parc municipal.

Nit de Somnis. Una nit per somiar i gaudir. Una nit on els alumnes de l’Escola Municipal de Dansa i altres col.laboradors ens delitaran amb les seves actuacions. T’hi esperem!

Fira del Tió. La fira de nadal de Moià dedicada especialment al producte nadalenc i a les entitats de Moià. També tindrà lloc la trobada de plaques de cava i el Mercat del Trasto. T’ho perdràs?

Concert de Nadal. L’Orquestra de Cambra del Moianès, formada per músics d’arreu de la comarca ens sorprendrà amb una hora de concert, interpretant l’Heroica de Beethoven. No et perdis aquest espectacle ple de sorpreses des del principi al final!

Els Pastorets. Una cinquantena de moianeses i moianesos sobre l’escenari. Els Pastorets a Moià tenen una llarga tradició! Vine a viure’ls en directe!

Carters Reials. Arriben els carters reials a Moià! Veniu a deixar la carta als reis i aprofiteu per tastar una magnífica xocolata desfeta i gaudir dels jocs infantils d’Orkestrònia, una instal·lació participativa sonora a partir d’instruments reutilitzats de creació pròpia.

Nit de Cap d’Any. Tens més de 16 anys i estàs cansat de moure’t per Cap d’Any per gaudir de la festa? Vine a Les Faixes i celebra l’entrada al 2024 amb els teus amics a la festa de Els Senyora i Dj Pacotill!

Cavalcada de Reis. Donem la benvinguda als Reis d’Orient. en aquesta nit tan llarga. A Moià els rebrem al llarg del següent recorregut: Avda. de la Vila ➡️carrer Sant Antoni ➡️ plaça Major ➡️carrer de les Joies ➡️ plaça Sant Sebastià, on tancarem la festa escoltant-los parlar des del balcó de l’Ajuntament!

 

Last modified: 20 de desembre de 2023

Comments are closed.