AVÍS ALS VEÏNS: CORREFOC DE FESTA MAJOR

13 d'agost de 2023

El proper dimarts 15 d’agost de 2023 dins dels actes de Festa Major es portarà a terme el CORREFOC.

Començarà a les 21:30h a la plaça Major amb el següent recorregut:

Plaça Major, carrer Joies, c/ Sant Sebastià, c/ Sant Josep, Plaça del Colom, c/ Comerç, c/ Sant Antoni, c/ Rafael Casanova, plaça del Carreró i plaça Major.

L’hora d’acabament es preveu aproximadament a les 22.30h.

Es demana a tots els veïns i comerços afectats pel recorregut que protegeixin portes, finestres i vidrieres amb cartrons per evitar cremades ocasionades per les espurnes de la pirotècnia. Es demana també que es respecti la senyalització i no es deixin vehicles estacionats en els carrers del recorregut.

L’ajuntament no es responsabilitzarà dels danys que es puguin causar en espais no protegits o en vehicles mal estacionats. L’Ajuntament ha posat a disposició rotlles de cartró a disposició de veïns i comerciants.

Pel que fa al tram corresponent a la plaça del Colom i el carrer Comerç donada la gran quantitat de comerços i terrasses de bar, el pas del correfoc es farà sense pirotècnia, únicament amb la música dels tabalers.

Es demana a les terrasses de bar de la plaça del Colom i del carrer comerç que deixin un espai suficientment ample per facilitar el pas del Correfoc.

Es demana també als participants que portin roba adequada i protecció pel foc: porteu barret, mocador per protegir la boca, protecció ocular, roba preferentment de cotó o de fibres no sintètiques (les fibres sintètiques es poden encendre fàcilment i ocasionar cremades greus), pantaló i camisa de màniga llarga.

Durant el correfoc es demana a públic i participants que atenguin les recomanacions i les instruccions del personal d’emergències o dels organitzadors.

Last modified: 15 d'agost de 2023

Comments are closed.