El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Moianès

15 de juliol de 2022

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Moianès (CAADM) està ubicat al polígon industrial Pla Romaní de Moià i obre de dillluns a diumenge de 10 a 14h i les tardes de divendres i dissabtes de 15 a 19h. A l’estiu, del 18 de juliol al 31 d’agost, obre de 9 a 13h.

🐕🐈 El CAADM és un centre on s’acullen gossos i gats abandonats que han estat recollits a Moià i/o al Moianès.
Quan un animal abandonat o perdut arriba al centre, el primer que es fa és comprovar si l’animal porta microxip per tal de poder localitzar al seu propietari. Si aquesta recerca no dona resultat es realitza una revisió veterinària completa i els animals són desparasitats, vacunats i esterilitzats, identificant-los amb un microxip.

👉 Durant la seva estada al centre s’intenta que els animals es socialitzin entre ells i amb les persones. Per això, se’ls treu a passejar i a jugar assíduament i aprenen a relacionar-se amb els infants, els voluntaris i altres animals.

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics també dona assessorament a les famílies per a l’adopció dels animals i participa en fires i esdeveniments socials.

Els objectius del CAADM són:

➡️ Educar i conscienciar de la tinença responsable d’animals, per tal d’evitar abandonaments, cries no desitjades, etc.
➡️ Aconseguir difondre els drets i deures que tenen tots els propietaris i posseïdors d’animals, per tal d’assegurar una bona qualitat de vida.
➡️ Sensibilitzar a la població en relació als animals domèstics i així aconseguir consciència social sobre els animals abandonats per tal d’aconseguir més adopcions.
➡️ Trobar una família adequada pels animals que arriben al centre

😀 Pots col·laborar amb el centre fent de voluntari/ària, adoptant un animal o apadrinant-lo.

ℹ️ Per a més informació podeu contactar al tel. 662 61 57 31, consultar el web caadmoianes.moia.cat o enviant un correu electrònic a caadmoianes@moia.cat

Last modified: 29 de juliol de 2022

Comments are closed.