Regidors

Dionís Guiteras i Rubio Alcalde Ara Moià
ALCALDE, SEGURETAT, MEDI AMBIENT
Empresari del sector de la producció agrària ecològica, actual alcalde de Moià i VicePresident de la Diputació de Barcelona. President del Consell Municipal d’ERC i membre de l’executiva nacional. Impulsor de diferents organitzacions relacionades amb l’agricultura ecològica. President del Consell Comarcal del Moianès.

Montse Ferrer i Crusellas Ara Moià
1a TINENT D’ALCALDE, COORDINACIÓ GENERAL, RECURSOS HUMANS, SERVEIS SOCIALS BÀSICS
Llicenciada en dret per la UPF. Ha treballat en diferents empreses i actualment exerceix tasques d’administració i comptabilitat. Els darrers 4 anys ha estat Regidora de Coordinació general, RRHH i Comunicació a l’Ajuntament de Moià.

Núria Reynés  i Molist Ara Moià
HISENDA, SALUT PÚBLICA, SANITAT, CONSUM
Llicenciada en Ciències Econòmiques per la UPF. Màster en Banca i Finances a l’IDEC l’any 2008. Postgrau de Control i Gestió de Costos l’any 2013. Ex empleada de Catalunya Caixa. Actualment treballa dirigint el departament d’administració i finances d’una empresa industrial.

Joan Capdevila i Clarà Ara Moià
VIA PÚBLICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA i URBANISME
Empresari del ram de la fusta, jubilat. Ha estat president del Casal, fundador de l’Escola Bressol Esquitx, president de l’AMPA de l’Escola Pública i de l’IES i membre de la junta del club esportiu Moià. Els darrers 4 anys ha estat Regidor de Promoció Econòmica, cultura i via pública.

Martí Padrisa i Prieto Ara Moià
JOVENTUT
Format en cuina, serveis i pastisseria. Actualment treballa a Formatgeries Montbrú com a sommelier formatger i Director de Comunicació. Ha estat membre de la Comissió de Festes des de l’any 2009, i col·laborador de festes populars com la Festa del Porc i la Cabra d’Or.

Mercè  Bigorra i Estevadeordal Ara Moià
EDUCACIÓ, DIVULGACIÓ CULTURAL
Llicenciada en Filosofia i Lletres. Ha treballat durant 36 anys com a professora de secundària a l’IES Moianès, i actualment és jubilada. Membre del Patronat de Museus, de l’Agrupació Cultural Modilianum i La Revista La Tosca.

Mireia Cañas i Soler  Ara Moià
COMUNICACIÓ, TRANSPARÈNCIA, PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i postgrau en Govern Local. Ha treballat 10 anys com consultora de gestió i comunicació especialitzada en administracions públiques i organismes multilaterals. Actualment treballa a ESADE com a responsable de gestió del canvi d’un projecte de transformació del model de gestió acadèmica de la institució.

Anna Roca i Querol Ara Moià
CIVISME, ENTITATS DEL TERCER SECTOR
Diplomada en Educació Social i postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes en l’Àmbit Comunitari. Actualment educadora social en un equip d’infància. Ha estat membre de la Junta del Casal i cap de l’Agrupament Escolta Amadeu Oller.

Marc Pardo i Picanyol Ara Moià
ESPORTS
43 anys. És empresari i tapisser. Ha estat cap de l’Agrupament Escolta Amadeu Oller (CAU de Moià) i president del Xalar. Actualment és tresorer de la Penya Blaugrana i Monitor del gimnàs.

Gemma Bisbal i Otero Ara Moià
DIRECCIÓ INTERNA I GESTIÓ DELS SERVEIS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I TEIXIT ASSOCIATIU.
Originària de les Franqueses del Vallès on va ser regidora per ERC i membre de diferents associacions, va aterrar a Moià ara fa 10 anys on hi ha tingut els seus dos fills, Directora de Màrqueting en una multinacional del sector del bany.

Maria Tarter i Armadans PDeCAT
Nascuda a Moià, casada i mare d'una nena i un nen. He cursat Enginyeria de Telecomunicacions a La Salle. També he assistit a diferents cursos de l'ACM dels quals voldria destacar el postgrau de Govern Obert Local. Actualment estudiant de Dret i Gestió Pública a la Universitat Oberta de Catalunya.

Treballant a l'Ajuntament de Granollers com a suport administratiu i tècnic al Grup municipal PDeCAT - Demòcrates.

He col·laborat a Ràdio Moià i a l'AMPA Escola Josep Orriol i Roca

Montserrat Girbau PDeCAT

Professionalment, després de superar les oposicions corresponents, vaig accedir a la plaça d’Administrativa de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja, on treballo des de l’any 2006. Actualment estic cursant un màster de Govern Local i el Grau de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’experiència professional en l’àmbit de l’administració local m’ha ajudat a obtenir un coneixement profund i exhaustiu de l’administració, cosa que em serà molt útil en la meva nova vessant política, donant-me una visió transversal i rigorosa de la realitat local i nacional. He estat part activa en la difusió del mètode de treball e-SET que actualment s’està implantant en Ajuntaments de menys de 5.000 habitants.

Sóc membre de la colla de Geganters i Grallers de Moià i he format part de la Plataforma ciutadana “Moià diu Prou”.

Jordi Marsinyach Homs PDeCAT
Sóc el Marsi, nascut a Moià fa 34 anys. Sempre vinculat al teixit associatiu de la Vila. He format part del Casal, l'Esbart Dansaire i els Bastoners. Actualment vinculat a Ràdio Moià, al grup de Sardanes i a les Danses Tradicionals. A nivell esportiu he estat jugador durant molt anys del Club Esportiu MoIà.