Espectacle familiar amb el grup infantil “Els Picarols” amb “Una de Sabates” per commemorar el 85è aniversari de la Biblioteca i el Museu

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 26/09/2020
11:30 - 12:30

Categories


Enguany la Biblioteca i el Museu de Moià celebren el 85è aniversari de la seva creació i obertura (1935-2020). Per això us volem convidar al segon acte conjunt de celebració d’aquesta efemèride que tindrà lloc a la part de baix de  Parc Municipal de Moià, el proper dissabte 26 de setembre a les 11.30h, i serà un espectacle familiar amb el grup infantil Els Picarols, que porta per títol: “Una de Sabates”. Accés gratuït.

“Al llarg de la història les sabates han estat utilitzades per diferents cultures. Són un complement indispensable en la vestimenta de tota persona. Es van començar a utilitzar ja fa molt de temps, a partir de quan l’home es va tornar sedentari…..
Un rodamón col·leccionista de sabates i una sabatera de les d’ofici buscaran de cada sabata el seus propietaris i de la forma més inversemblant… Tot plegat per passar una estona divertida.”

En cas de mal temps es canviarà la data de l’espectacle.

Se seguiran les mesures de seguretat i protecció vigents davant el Covid19 de l’autoritat sanitària. Cal portar mascareta i respectar la distància de seguretat.