Exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, al Museu

Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 01/03/2019 - 26/05/2019
10:30 - 14:00

Categories


Exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” de l’1 de març al 26 de maig al Museu de Moià – Casa Rafel Casanova. Entrada gratuïta. S’ha prorrogat l’exposició.

Inauguració dissabte 9 de març, a les 12 del migdia, amb la presentació del còmic “Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua”, del dibuixant Oriol G. Quera i la filòloga Gemma Pauné. Amb la presència dels autors i l’editor Rafael Català i Dalmau. L’acte serà presidit per la regidora d’Educació i Divulgació Cultural, Mercè Bigorra.

La mostra presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels serveis territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

A la inauguració hi haurà la presentació del còmic “Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua”, del dibuixant Oriol G. Quera i la filòloga Gemma Pauné. Amb la presència dels autors i l’editor Rafael Català i Dalmau.

Horari visita de l’exposició al Museu
Dijous, divendres i Ponts: matí, 10.30 a 14h
Dissabtes: matí, 10.30h a 14h i tarda, 15.30h a 18h.
Diumenges i Festius: matí de 10.30 a 15h.