Vine a visitar l’exposició “Dona la volta a l’alcohol”, del 4 de febrer al 3 de març al Museu de Moià

2 de febrer de 2021

El Museu de Moià acull l’exposició “Dona la volta a l’alcohol” del 4 de febrer al 3 de març amb accés gratuït adreçada al públic en general. Des de l’Espai Jove La Pólvora s’organitzaran visites guiades a la mostra per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO. És una mostra del servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

L’exposició pretén informar de les conseqüències que genera el consum d’alcohol durant l’adolescència en la salut, reforçar la posició de no consumir alcohol i mantenir-la davant la pressió de grup, retardar l’edat d’inici en el consum i reduir-ne els riscos associats. Treballar la prevenció de consum d’alcohol en la població jove és una tasca que suposa grans reptes, ja que l’alcohol és una substància molt present en la nostra societat com a resultat d’un llarg procés històric que ha portat a la seva integració cultural.

Aquesta exposició consta de nou plafons i dues taules interactives que desenvolupen diferents temes vinculats al consum d’alcohol, i una caixa amb elements que permeten reproduir els
efectes de l’alcohol en l’organisme.

Més informació: https://www.diba.cat/es/web/salutpublica/exposicio_alcohol

Horaris de visita de l’exposició al Museu de Moià 

  • Dijous, divendres i ponts de 10.30 a 14.00h
  • Dissabtes de 10.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h
  • Diumenges i festius de 10.30 a 15.00h

Amb accés gratuït. Vine!

Last modified: 2 de febrer de 2021

Comments are closed.