Exposició “Treu-li suc a la sexualitat”, del 21 d’octubre al 5 de novembre a l’Espai Jove

15 d'octubre de 2021

L’Espai Jove La Pólvora acull l’exposició “Treu-li suc a la sexualitat” del 21 d’octubre al 5 de novembre, que es podrà visitar les tardes de dimarts a divendres i està adreçada principalment als joves.

Des de l’Espai Jove La Pólvora s’organitzaran visites guiades a la mostra per a l’alumnat de l’Institut Moianès. És una exposició cedida pel servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

Amb l’exposició es vol promoure una sexualitat saludable i positiva entre els joves i les joves i tenir presents tots els aspectes que la componen, donat que la salut sexual té una gran influència sobre la salut de les persones. La sexualitat és un impuls que motiva a buscar afecte, contacte, plaer, tendresa i intimitat.

Aquesta exposició consta de vint plafons que incideixen en què és la sexualitat, com es viu, on s’aprèn, la identitat sexual, els mites, els prejudicis i també aborda els riscos associats a la sexualitat per tal de donar-los una sortida positiva i afavorir una actitud responsable enfront de la sexualitat.

Més informació: www.diba.cat/web/salutpublica/exposicio_sexualitat

Vine a l’Espai Jove! Obert totes les tardes de dimarts a divendres!

Last modified: 5 de novembre de 2021

Comments are closed.