Festival Ex Abrupto 2022: En venda les entrades del concert de Clara Peya – Piano solo

18 de juny de 2022

El dissabte 9 de juliol tindrà lloc al Parc municipal de Moià el concert de la pianista i compositora Clara Peya, emmarcat en la 7a edició del Festival Ex Abrupto. És considerada una de les creadores més originals que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano. Ella és energia i sentiment en estat pur, i en aquest concert la veiem sola davant del piano jugant amb les tecles i amb sintetitzadors que generen aquesta atmosfera tan única i inclassificable de l’artista.

Peya fa un recorregut per la seva carrera musical adaptant temes ja publicats en anteriors discos i descobrint-ne també d’inèdits.

Amb un impressionant currículum a l’esquena, musicalment Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

Clara Peya, considerada una de les pianistes més prolífiques i transgressores de l’Estat, és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat per compondre i escriure cançons beu de les sonoritats d’artistes com Samora Pinderhughes, RY X, Patrick Watson, Douglas Dare, Beady Belle, o referents consagrats com Portishead o Björk.

Amb una personalitat artística contagiosa i torrencial, en directe es despulla, es transforma i capta l’atenció del public de manera hipnòtica. Activista i lluitadora incansable va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.

  • Dissabte 9 de juliol de 2022
  • Hora inici del concert: 22.30h
  • Lloc: Parc Municipal de Moià (accés plaça Francesc Sagrera, al costat de la Biblioteca)
  • Seients: per ordre d’arribada
  • Preu: 10 euros (online) / 12 euros (taquilla)
  • Venda d’entrades a www.entrapolis.com

Last modified: 21 de juny de 2022

Comments are closed.