Festival Ex Abrupto: En venda les entrades del concert de l’Albert Pla a Moià “¿Os acordáis?”

2 de juliol de 2021

El dissabte 10 de juliol tindrà lloc al parc municipal de Moià el concert “¿Os acordáis?” d’Albert Pla, emmarcat en la 6a edició del Festival Ex Abrupto. Reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera a les seves esquenes que ha desenvolupat una extensa activitat, tant musical com teatral i cinematogràfica.

Vine a veure l’artista més transgressor i sorprenent. ¿Os acordáis? és el títol d’una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia, una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial. Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó…

  • Hora inici del concert: 23.00h (entrada a les 22.30h)
  • Lloc: Parc Municipal de Moià (accés plaça Francesc Sagrera, al costat de la Biblioteca)
  • Seients: per ordre d’arribada
  • Preu: 10 euros
  • Venda d’entrades a www.entrapolis.com

En aquesta ocasió Albert Pla puja a l’escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual, devastadora i electritzant. Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa.

Un show on barrejarà cançons noves i emblemàtiques de la seva carrera amb algun monòleg, es mourà lliure amb els seus sense fil de veu i guitarra i baixarà a la platea per cantar entre el públic. Això sí!! amb mascareta.

Last modified: 20 de juliol de 2021

Comments are closed.