Inscripcions obertes al projecte socioeducatiu extraescolar Globus (curs 2023/2024) per a infants d’entre 7 i 11 anys de les escoles de Moià

8 de gener de 2024

Aquest segon trimestre escolar, l’Ajuntament de Moià posa en marxa el projecte pilot Globus, que ofereix activitats extraescolars sense cap cost econòmic per infants d’entre 7 i 10 anys de les escoles de Moià (del 5 de febrer al 21 de juny de 2024) a càrrec de l’educadora de medi obert.

Els objectius del projecte són, principalment, oferir una extraescolar sense cost econòmic i proporcionar als infants la possibilitat d’ocupar el seu temps lliure de forma significativa, vetllant pel desenvolupament dels infants en l’àmbit educatiu, de salut i benestar emocional, d’oci i lleure, de participació a la comunitat i d’adquisició de valors socials

El projecte consisteix en:

  1. Realització d’acompanyament diari d’infants fins Eixam (link https://moia.escolapia.cat/espai-socioeducatiu-eixam/ ) (a les 16:30h).
  2. Oferta dues tardes a la setmana d’un servei municipal de dinamització en horari no lectiu (de 18 a 20h) a infants d’entre 7 i 11 anys del municipi de Moià.
  3. Realització de diferents activitats: artístiques, esportives, de coneixement del medi, de promoció de valors, de gestió emocional…
  4. Conèixer i fer xarxa amb els diferents agents socials que conformen el Moianès.
  5. Fer ús dels diferents espais municipals.

INSCRIPCIONS: Online al formulari d’inscripció al projecte Globus 2023-2024 (link https://forms.gle/h6ouMDPCGfere82L9 )

El procés d’inscripció de les persones participants a les activitats es gestionarà de forma coordinada entre les àrees d’educació i serveis socials del municipi.

Més informació al 93 830 00 00 i al correu electrònic educarrer@moia.cat

Descarrega’t el Tríptic aquí

Tríptics Globus

Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa “Escolta Jove” en el marc de la convocatòria del Catàleg de Serveis 2024.

 

Last modified: 9 de gener de 2024

Comments are closed.