LICITACIÓ OBERTA: Contracte dels serveis de vigilància i socorrisme aquàtic i control d’accés a la piscina municipal de Moià

8 de maig de 2024

L’Ajuntament de Moià obra una licitació per contractar una empresa que proporcioni els serveis de vigilància i socorrisme aquàtic i control d’accés a la piscina municipal de Moià per la temporada d’estiu.

Les societats interessades s’han d’encarregar de prestar per mitjans externs tant el servei de socorrisme aquàtic i vigilància, com el servei de control d’accés durant les temporades d’estiu del 2024 i 2025, de juny a setembre en horari de dilluns a diumenge de 9:30 a 20:30 hores. El present contracte es divideix en dos lots; per una banda el servei de vigilància, salvament i socorrisme aquàtic, que té un pressupost de licitació amb IVA inclòs de 34.773,84 € (inclosos els 2 anys), i per l’altra, el servei de control d’accés i conseregeria amb un pressupost de licitació amb IVA inclòs de 34.624,73 € (inclosos els 2 anys).

Per més informació i més detalls sobre el contracte i el seu objecte podeu consultar AQUÍ!

A partir d’avui, dia 7 de maig i fins al dia 22 del mateix mes del 2024, s’obre una licitació per contractar aquest servei amb un pressupost de licitació amb IVA de 69.398,57 € i amb una durada de 2 anys, amb possibilitat de pròrroga d’1 any.

Si esteu interessants en presentar una proposta de servei, accediu al perfil del contractant.

 

Last modified: 8 de maig de 2024

Comments are closed.