Nova campanya de donació de sang amb l’alumnat de l’Escola Pia

6 de març de 2024

Les Faixes acollirà el pròxim diumenge dia 17 de març una nova campanya de donació de sang.  Totes les persones que vulguin i compleixin els requisits de donació podran acostar-se de les 10 del matí fins a les 2 del migdia per contribuir a la causa organitzada pel Banc de Sang i Teixits.

Per aquesta campanya i per cinquè any consecutiu, l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Pia de Moià ha estat l’encarregat de treballar en la seva difusió. El projecte s’emmarca en un programa educatiu anomenat ‘Aprèn, participa i dona’ on els infants i joves s’involucren en difondre la importància i necessitat que té donar sang. L’alumnat que hi ha participat ha après sobre la sang, la donació i aspectes bàsics de comunicació per portar a terme aquest servei de promoció i difusió de la salut. A més, per poder veure amb els seus propis ulls els fruits de la campanya, estaran in situ el dia de la donació a l’espai cultural Les Faixes.

L’organització destaca que la implicació dels alumnes ha estat fonamental per incrementar el volum dels donants aquests últims 5 anys. El 2022 van haver-hi 258 donacions, el que va representar un augment del 38% respecte l’any anterior i el 2023 se’n van registrar 262. Ara, l’objectiu a tot Catalunya, és aconseguir augmentar les donacions i sobretot, captar nous donants.

Ajuda a fer possible aquest objectiu i vine a donar sang el dia 17 de març a Les Faixes. Fes bategar el cor dels altres!

T’hi esperem!

Last modified: 22 de març de 2024

Comments are closed.