Extraescolars pavelló Municipal

9 d'octubre de 2014

PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS

Com és habitual, les activitats extraescolars del pavelló comencen un cop els nens/nenes i joves han començat les classes. Aquest any, però, hem ampliat horaris d’entrenament per tal de millorar-los i adaptar-los al personal inscrit. Hi participen nens/nenes i joves des de primer de primària fins a 4t d’ESO. Ha costat agafar el ritme però ara ja estem completament en marxa!

PATINATGE

DSC_0362Quant al patinatge, aquest any estrenem entrenadora. Donem la benvinguda a la Noelia Aznar. Cal destacar el gran volum de nens i nenes que s’han inscrit als entrenaments del dilluns a la tarda (43), els quals han estat repartits en diferents grups i horaris per tal que puguin adquirir les diferents habilitats tècniques i artístiques en funció del nivell de cadascun dels participants.

Abans d’acabar el trimestre, de ben segur que ja podrem començar a veure alguna coreografia amb música que ens sorprendrà agradablement!

FUTBOL SALA

Cal dir que el futbol sala tampoc s’ha quedat enrere. Tenim 49 inscrits repartits ens els següents equips: 1 equip benjamí, 1 d´aleví, 1 d’infantil i 1 equip cadet. Tots participen a les diferents lligues organitzades pel Consell Esportiu del Bages tot i que l’equip infantil i el cadet competeixen lliga (infantil-cadet). Aquest any també hi ha entrenadors nous: l’Andreu Clusella, l’Adrian Pérez i el Vicenç Pladevall. Ells són els nous encarregats dels equips. Podeu consultar els resultats de tots els equips al web www.cebages.info.

DSC_0675

DSC_0263fUTBOL SALA

 

 

 

 

 


bàsquetBÀSQUET

El bàsquet és un dels esports que segueix mantenint-se cada any. Per aquest curs comptem amb una nova entrenadora, la Belén Rodríguez, a part dels també entrenadors Jordi Moreno i Pau Martínez, que continuen amb nosaltres.  Tenim dos equips inscrits a les lligues que organitza el Consell Esportiu del Bages: 1 equip benjamí i un equip aleví (26 jugadors/es en total). Podeu consultar els resultats i les classificacions al mateix web citat anteriorment.

CROS ESCOLAR

El proper dia 9 de novembre a partir de les 10 del matí tornem a organitzar el Cros Escolar. Us animem a tots i totes a participar. Rebreu informació a través de les vostres escoles per poder fer la inscripció. També podreu fer la inscripció in situ el mateix dia abans de les 9:00h. El circuit serà a la zona esportiva, davant del carrer del Remei. Poden participar nens i nenes nascut al 1999 fins al 2011. Més informació al web del www.cebages.info.

Last modified: 9 d'octubre de 2014

Deixa un comentari