PROCÉS PARTICIPATIU FESTA MAJOR 2024

18 de juny de 2024

PROPOSA! DECIDEIX! ORGANITZA! GAUDEIX DE LA FESTA MAJOR!

Obrim el procés participatiu perquè el jovent de Moià decidiu quina Festa Major voleu aquest pròxim estiu 2024. El procés s’articula en dues fases:

FASE 1: Aquesta consisteix en un procés per decidir les activitats juvenils de la Festa Major del 2024 i anirà entre els mesos de maig i agost. Per participar has de seguir 4 passos:

  1. PROPOSA – Pensa i proposa les activitats que voldries que es fessin durant la Festa Major. Només cal que omplis la fitxa i ens la facis arribar. Pots presentar tantes propostes com vulguis i pots fer-ho individualment o en grup! Pots omplir el formulari o bé esperar el díptic que t’arribarà a casa i entregar-lo a l’Espai Jove.
  2. DECIDEIX – Escull les propostes que et molin  més! Podràs escollir activitats de cadascun dels 4 eixos a partir del llistat que s’hagi elaborat amb les propostes recollides. Omple el FORMULARI online o una butlleta de l’Espai Jove o la Piscina Municipal.
  3. ORGANITZA – Implica’t en la gestió de les activitats que hagin sortit escollides perque siguin com tu vols!
  4. GAUDEIX – Això ja no cal que t’expliquem com es fa oi?

PREGUNTES FREQÜENTS

 • Què es decideix? La fase 1 del procés decidirà les activitats per a joves del programa de la Festa Major 2024. La votació final es farà a partir del llistat d’activitats proposades i validades, organitzades en els 4 eixos proposats. El resultat de la votació online comptarà un 50% i el resultat de la votació presencial, un altre 50%. La fase 2 del procés decidirà els grups i actuacions musicals per a joves de la Festa Major 2025. La votació final es farà també a partir del llistat de propostes rebudes i validades. Igualment, el resultat del vot online comptarà un 50% i el presencial, l’altre 50%.
 • Com puc participar? Les fitxes proposta de cadascuna de les 2 fases es podran trobar a l’Espai Jove La Pólvora i també es poden descarregar des del QR o des del perfil d’instagram @espaijovepolvora. Un cop omplertes, poden enviar-se per correu a joves@ajmoia.cat o bé entregar-se en format físic a l’Espai Jove La Pólvora o en alguna de les parades que es muntaran. La votació també es farà en format online i presencial, amb punts de recollida de vots a l’Espai Jove i en paradetes.
 • Quan i qui pot participar? La primera fase del procés comença al maig i s’estendrà fins a la mateixa Festa Major. Cadascun dels 4 passos d’aquesta fase té un calendari concret que s’anirà anunciant per les xarxes socials de l’Espai Jove. Pareu atenció! Si teniu algun dubte, pregunteu! La segona fase del procés començarà al juliol i durarà fins setembre. Les seves etapes s’explicaran també per les xarxes i canals informatius. Qualsevol jove de Moià d’entre 11 i 30 anys pot participar en el procés.

FASE 2: La segona consistirà a decidir els concerts i les actuacions musicals per a joves per la pròxima Festa Major del 2025 i anirà dels mesos de juliol al setembre. Els concerts i les actuacions musicals s’han de contractar amb mesos d’antelació, per això els de la Festa Major 2024 ja van decidir-se en el procés participatiu realitzat el mes de setembre de l’any passat.

Et deixem tota la informació en format díptic!

Last modified: 18 de juny de 2024

Comments are closed.