Programa Festa Major 2021

1 d'agost de 2021

Ja tenim aquí el programa de la Festa Major 2021 de Moià!

Programa de la Festa Major de Moià 2021

Aquest any la Festa Major tornarà a ser una mica «especial»: la pandèmia de la Covid-19 segueix entre nosaltres i novament ha obligat a suspendre moltes de les activitats que eren habituals o a reformular-ne algunes.

Les activitats bàsicament quedaran centralitzades en dos espais: El Parc Municipal i la Pista de l’Escola Josep Orriols i Roca.

En tots els espectacles el públic estarà sempre assegut i mantenint les distàncies de seguretat mínimes de 1,5m. Els espectadors es podran situar també per grups de convivència regular amb un màxim de 5 cadires per grup. No es permetrà l’assistència de públic dret. És obligatori l’ús de mascareta en totes les activitats.

Tots els espectacles tenen aforament limitat. Les portes dels espais on hi hagi activitats s’obriran com a mínim mitja hora abans del començament de les mateixes per permetre una entrada esglaonada dels assistents.

El programa d’activitats juvenils de Festa Major 2021 s’ha decidit a través d’un procés participatiu en què hi han participat 180 joves. S’ha votat entre 27 opcions organitzades en quatre eixos: Salut i Esport, Oci i lleure, Cultura i art i Àmbit social i comunitari.
Gràcies a tots/es els/les joves que hi heu participat enviant propostes, votant-les i implicant-vos en la seva organització!

Algunes de les activitats, degut a la situació sanitària actual, poden patir modificacions o la seva suspensió.
Totes les activitats es portaran a terme seguint la normativa vigent en el moment de la seva celebració.
Estigueu atents a les xarxes socials de l’ajuntament, on s’avisarà de qualsevol incidència.

Last modified: 1 d'agost de 2021

Comments are closed.