SANT JORDI 2024 A MOIÀ

23 d'abril de 2024

S’acosta el dia 23 d’abril, dia de Sant Jordi, i amb aquest, tot un mes ple d’activitats orientades als llibres i a la lectura.

DIMARTS 16 D’ABRIL:

  • Taller de Sant Jordi: Titelles de pal amb goma eva dels personatges de la llegenda de Sant Jordi per poder jugar i representar la història a casa. Dimarts 16 d’abril a les 17:30 a la Bibliloteca de Moià. A partir de 5 anys i amb inscripció prèvia a b.moia@diba.cat o a través de l’enllaç https://bit.ly/tallerbibmoia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIMARTS 23 D’ABRIL: 

Durant tot el matí, hi haurà parades d’escriptors i d’il·lustradors locals i de venda de roses al poble.

  • Llegim al carrer: durant tot el matí l’alumnat de l’Escola Josep Orriols i Roca, l’Escola Pia, l’Institut Moianès i l’Escola Bressol Garrofins ompliran les places del poble de lectures. Des de les 10 del matí fins a les 12:30h a la plaça Francesc Sagrera (Biblioteca), plaça Sant Sebastià (Ajuntament), plaça Can Rocafort, plaça Major i plaça del CAP. Consulteu els horaris de lectures i espais per saber quins alumnes i quina lectura es llegirà en cada lloc i moment!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMPORTANT!

La circulació estarà tallada el dimarts 23 durant tot el dia, de les 7:00 a les 21:00h al carrer Sant Antoni, Plaça Major i carrers Joies i Rafael de Casanova.

  • Lectura de la llegenda de Sant Jordi: a les 17:30 hores a la Biblioteca Municipal es llegirà la llegenda de Sant Jordi per a tots els infants.

Last modified: 23 d'abril de 2024

Comments are closed.