T’agrada fer el pessebre? Participa al 2n Concurs de pessebres de Moià

10 de desembre de 2020

Inscripció oberta al 2n Concurs de Pessebres de Moià en categories de particulars i establiments, que organitzen l’Associació Pessebristes de Moià.

Es podran presentar al concurs tota mena de pessebres: tradicional, de molsa i figures, els familiars, els moderns, etc. El jurat valorarà el valor artístic, els detalls, la feina ben feta, la il·luminació i el bon gust en la presentació dels principals passatges del pessebre.

La data límit d’inscripció serà el dia 19 de desembre i cal realitzar-la per correu electrònic pessebristes.moia@gmail.com Indicant nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i correu electrònic. Inscripció gratuïta.

Consulteu les bases del 2n Concurs: BASES 2n CONCURS PESSEBRISTES

Més informació: http://pessebristesdemoia.blogspot.com 

Last modified: 10 de desembre de 2020

Comments are closed.