14F Eleccions al Parlament de Catalunya. El col·legi electoral serà al pavelló municipal

11 de febrer de 2021

L’Ajuntament de Moià habilita la pista del pavelló municipal d’esports com a seu electoral per les Eleccions al Parlament de Catalunya el diumenge 14 de febrer a Moià, com a únic local electoral. La jornada està organitzada seguint indicacions de les autoritats electorals, en un espai més gran, garantint l’ordenació d’entrada i sortida, les distàncies i totes les mesures de seguretat per votar amb seguretat.

El #14F es recomana anar a votar per franges:
➡ 9-12h: col·lectius de risc
➡ 12-19h: població general
➡ 19-20h: persones confinades

Els col·legis obriran de 9 a 20h i es comptarà amb 8 meses. Recorda que es recomana dur el vot preparat des de casa.

Es comunica que per motius de seguretat el C/ de l’Esport romandrà tancat a la circulació de vehicles durant tota la jornada electoral, de 8 del matí a 21h.

En aquesta jornada electoral es comptarà amb la figura d’un responsable de seguretat sanitària al col·legis electoral, que vetllarà pel compliment de les mesures de salut pública als locals. Es controlarà l’accés ordenat dels votants i s’informarà periòdicament sobre les mesures de seguretat. La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament es coordinen en el dispositiu #COVID19 al col·legi electoral per donar suport en la implementació de totes les mesures. Es comptarà amb un servei de neteja, desinfecció i de seguretat durant tota la jornada electoral i s’establirà un ordre i distància a la cua.

És obligatori l’ús de la mascareta (i ben col·locada), la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada i mantenir la distància de seguretat, evitant les aglomeracions a fora del local electoral.

S’informa que l’escrutini es farà a porta tancada.

S’apel·la al sentit comú i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment per la seguretat sanitària de tothom.

Més informació: https://www.parlament2021.cat/ca/covid-19/index.html

Last modified: 12 de febrer de 2021

Comments are closed.